Mijn Privacy Policy


Hoooooii!! Dit is mijn privacy policy! U wilt natuurlijk weten wat ik allemaal met uw data uitspook, en dat is uw GOED! RECHT! Voor hetzelfde geld zit ik hier te masturberen op uw door mijn cookies gehackte webcam feed van u terwijl u dit leest, en was dit nooit wat u wilde! Dan is het toch goed om even verder te lezen tot... ik... hoo... Sorry... Even stilzitten... Alstub... Oh. Oh! OOooohhh.

Sorry, waar was ik? Oh ja dat u op tijd op mijn schouders kan tikken (mijn... Naakte schouders) en kan zeggen, joh, hee, Kippfest, ik snap uw Privacy Parts Policy maar ik heb dus liever niet dat u op mijn webcamfeed masturbeert. Snap ik!!! Goed dat u op tijd aan de bel trekt (de... naakte bel trekt) en mij dat... laat... weten... voor ronde... Oh. Voor... Voor ronde twee... Oh. Even stilzitten alstublieft. Oooohhhhhhhhh

Anyhoo, wij hier bij Kippfest.com geloven in transpiratie (overmatig waardoor naakte lijven eventueel gaan glimmen in de zwoele zon) dus som ik graag op waarvoor al uw data wordt gebruikt! Buiten het masturberen op zogezegde eerdergenoemde eventuele webcamfeeds. DUS:

- Ik heb een teller geinstalleerd. Echt tientallen jaren terug. Letterlijk. En die teller loopt op! En ik vind het zonde dat te stoppen? Hier is die te vinden: https://statcounter.com/p1070797/.
Vroeger gaf dat ding mij de grootste pret, want je kon zien met wat voor achterlijke zoektermen mensen deze site bereikten! MAN! Ik bedoel, dat was voor twitter en facebook, ik had echt geen IDEE hoeveel gekken en perverselingen er in het openbaar vrij rond liepen! Daar is nu wel een beetje de glans van af, maar toch, ik wil die teller niet kwijt.

- ... Dat was het eigenlijk. Of nou ja ik heb een guestenboek, daar kan u iets achterlaten en dat bericht kan ik lezen en mij eventueel ook op aftrekken.

Dat was het!!!! GROETJES!!!!!!!

Veel liefs,

Kippfest

Terug naar den index gaan jee