Kippfest & Marhime


Met: John's Broertje, Onkel Ohne Zucker, het Vleeskind, Akelig Gedrocht,
Bridgeburner, BoterhamMetTevredenheid

o

1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006

27-02-2007: Black Sabbathical

Hm. Alles is relatief en bewegend dus waar het aan ligt weet ik niet, maar ik vind internet al een paar maanden echt irriterend saai. Vullen om te vullen, alles makkelijk zonder moeite, gewenning en geen toegevoegde waarde. Ik heb net zoveel lol aan me usb stick flashen (uhehehe) als hier me zooi online te gooien.
Internet voelt dood! Hoe hilarisch het ook is een lijk te bangen, als je op een gegeven moment met je pik een stel bleke botten doet rammelen ga je ook denken: Hm.
En de wereld met je mee.

Tijd om het roest van het zwaard te slaan en de zooi te hersmeden. Ik ga een maand of twee of drie of vier compleet internetloos (nou ja sans de winkels dan, want online kopen is en blijft de atoombomBOM), dan eens terugkeren om te kijken of en wat ik gemist heb. Misschien krijg ik allemaal krankzinnig vette brainwaves en ga ik een nieuw tijdperk van virtuele bitch-assheid inluiden!! Misschien gooi ik het over een heel andere boeg. Misschien worden morgen mijn darmen eruitgereden door een tram. Wie weet, wie weet! De mysterieen van het leven! SPÄTER DÖÖDZORZROFTLOLOLOL!


25-02-2007: Ik haat vooral paarden.

Pfoe.... Ik ben blij dat ik niet ik ben. Oh wacht...

Kut.

Nieuwe link in het weblog bitches! Ontdekt in mijn eeuwige zoektocht naar alles wat kut is. Daarover gesproken, gister mooi wel dus effe twee (TWEE als in deel 1 en deel 2) volle cd's met... draaiorgelmuziek gekocht! Een geintje is leuk mensen, maar wie koopt er nou zoveel deel 1 dat ze een deel 2 uitbrengen?

Ik heb geen platencontract. Draaiorgels wel. Draaiorgels hebben twee cd's vol. Twee. Minstens. Ik niet. Draaiorgels mogen met hun hellestoet en een van de vier paarden van de apocalyps mijn gehoor vernietigen in de drukke binnenstad ("Zodat je niet kan vluchten," hoor ik de ambtenaar sadistisch lachen die zo'n sonisch kanon op wielen een vergunning geeft, "Heel goed."), IK NIET. Misschien krijg ik ook wel een vergunning als ik er een wil maar daar gaat het niet om welke sadist geeft zo'n debiel er een?? Iedereen die zo'n vergunning aan die kankergekken uitgeeft moeten ze dwingen twee uur naast zo'n tyfusbak te zitten, KIJKEN HOE GENEIGD JE DAN NOG BEN HET GEINIG TE VINDEN RANZIGE MENSENHATENDE KANKERAMBTENAAR.

Het enigste wat mij vrolijk stemt aan dit gebeuren is het paard. Hoe dat er zo bij staat, vastgeketend aan zijn marteltuig (extra wreed: wielen! Wel de illussie dat je weg kan lopen maar HOO HAHA je trekt die kar mooi met je mee knol.) kop naar beneden, trommelvliezen en hersendelen tot pulp gedreund door dat kankerdreinende kankergeluid, zo'n soort luiernet vol stront onder zijn reet waarvan de inhoud bij elke moeizame stap tegen zijn kloten aan rolt, en die blik vanachter die oogkleppen, dat totale gebrek aan een wil tot leven. Dat.
Dat vind ik dan wel weer fantastisch! Ik haat paarden. Nog meer, veel meer, dan draaiorgels.
"GOH IS BIJNA NET ZO LEUK ALS RENNEN OVER DE VRIJE STEPPE, HE WILDE MUSTANG?" gil ik dan over het geluid van dat draaiorgel heen. Kijk nog maar een stukje naar beneden, paard. Misschien ligt daar wel het pistool dat je uit je lijden kan helpen. HOO MAAR JE HEBT GEEN VINGERS! SSUUUCCCKKEED!!! JAMMER PAARD! BETER JE BEST DOEN PAARD!! Kutbeesten. Kutdraaiorgels. Kutik.


18-02-2007: Kadootje

Mijn moeder was laatst jarig. "Gefeliciteerd," zult u zeggen. "Dankjewel," zou ik. Maar ik wist geen kadootje!! Wat moet je nou geven aan de vrouw die al de perfecte zoon heeft?
TOEN WIST IK HET: het enorme geschenk van de menselijke gave te creeeren! Het kado dat zichzelf blijft geven, als een rat in een zak over je hoofd! Muziek!
Toen John Lennon Instant Karma schreeft, was het dezelfde dag nog opgenomen met zijn Plastic Ono band, en 10 dagen later uitgegeven.

Nou IK heb dus VIER nummers helemaal zelf geschreven en opgenomen in drie-en-een-half uur, IN ME FUCKING EENTJE benadruk ik dus, inclusief branden en fotoshoot voor de cover. Wie is er nou de geniaal, John Lennon?!? He???
  Nogal logisch dat je dood bent. SUKKEL.

MAM. - vier briljante liedjes van Kippfest.


Ze vond het "Hartstikke leuk!" trouwens.
HELEMAAL HIER VOOR JE, JOHN LENNON.11-02-2007: Daar zijn we weerrrrrr.

De wolken stukgescheurd door bliksem, snel hervormend om maar fragmentarisch het murw gebeukte schip te zien, krakend kapot hels golven doortroggend als een komeet klei. Alleen dan minder snel. EN MINDER FINAAL. Regen valt zo dik en diep dat alleen zwaartekracht het richtingsgevoel soelaas bied wat nu (onderste)boven zee is. HARK een eiland komt, vloekend kan het schip er niet om malen wel doorheen, palmbomen versplinterend, bergen verpulverend, vulkanen uiteenspattend, golf van blinkend vuur zo hoort dit schip te varen! Alles moet kapot, en als we genoeg kanonnen hadden zou de zee zelf aan gruzelementen geschoten worden. Kippfest en Marhime geven, de zee neemt. Vol erin om het diep van binnen te vernietigen met liefde. DE VIS WORDT DUUR BETAALD!!


Dinosaurussen zijn Homo, Hoofdstuk 4 deel II t/m IV:

Hoera, wetenschap!! Omdat het begin van een jaar spekvet gelanceerd moet worden, drie delen in één keer. Dit keer onze theorie over de 4 fases in de levensduur van een park en iets waar ik me vinger niet op kan leggen maar het voelt als hetgeen waar ik al jaren moeilijk van moet poepen. Levend het leven intellectueel, je moet het maar harden kunnen.

Deel II
"Soms doet een homo net alsof die hetero is, zoals Wouter Bos, zodat hij half-homo's kan brouwen (zoals bijvoorbeeld Andre van Duijn) die op hun beurt samensmelten tot nieuwe homo's zodat de populatie intact blijft."

Deel III
"Maar dat is als een priester die "Dankzij God!" antwoord op de vraag "Waarom sterven babies aan bloedkanker en open ruggetjes?". Het klopt misschien wel, maar het is zeker wel een lekker makkelijk antwoord. Waarom zitten Kippfest en Marhime echt in het park?"

Deel IV
"Yaeh dat je boot explodeert tegen een ijsrots of een witte walvis als je uitvaart, dat is waar. Dat kan. Maar hij explodeert! Een boot! Vol met smachtende Kate Winslets die ruiten bedampen met hun frisse tietjes, en Leonardo DiCaprio's die doodgaan, oh hoe heerlijk! Beter niet dan wel, maar beter wel dan niets. Waarom het verhaal leven wat je nooit zou willen lezen?"


Daarnaast gelijk een roep om hulp: Help de televisiewereld te realiseren wat ECHT gaaf zou zijn op tv. Lanceer het in dit forumonderwerp, waar ik alvast the A-team iets meer richting mijn rechtvaardigheidsgevoel heb laten gaan.

"BATATATATATATATA schud het machinegeweer, kogels pompend in de maagstreek van de gast, die gillend neervalt, en zijn flarden darm trillend terug probeert te stoppen in zijn uiteengereten buikholte.
De andere boeven kijken verschrikt op!
"IK LEK STRONT IN MIJN BUIK JONGENS HELP ME!"
"

TEASER: Kippfest & Marhime's Julia en de Wachter
Meer in 2007! Blijf hangen.


( Indexreut )VROEGERClick HERE for an english index
Klik HIER voor disclaimer
Kretiek op dit Manifest?
Doneer het hier!!

Guestboek
Weblog
Forum
Links
Info


Lopende projecten


Marhime's
Getuigen van de Naakte Nacht

Erotisch epos over broedgeile uberchick


Kippfest & Marhime's
Dinosaurussen zijn Homo

Autobiografische avonturenroman over wetenschappelijk onderzoek.


Het Vleeskind's
Verhalen door de Gehaktmolen

Mongools vlees voor ridders.

Merry Christmas, Balkenenende


STAR CHASE II


Aidskankerherrie


Oma houd ook van seks!!Kroketeren


Lachen met God


Hitlerkaraoke


Vaginanaal


Krijg Kanker


Nekkid Piccies


Sesamzaadstraat


Cartoons


Reverse Echo


Patsy & Moira


Songteksten


Liefde is...


Lekkerboot


Sneeuwitje


Corrno II


De Geest van Nimmer


Een studie
in PornoPrins Claus simulator


HALLOWEEN-special


Lesboluvvin


Drabbel


Kookpret


Poepbijbel


Jöran


Kantoorkunst

Al deze troep waar de links naar leiden is eigendom van KippfestProductionsHahA?
Copyright ©Kippfest, behalve de volgende:
Marhime's spul,alle rechten voorbehouden. Copyright ©Marhime inc.
OOZ zijn spul is van hem, luister: AL onze spulletjes zijn van ONS, zooooo fakking simpel is het.
Lomp is eigendom van Kippfest en John's broertje, ©lomp ofzo, discussiebord is van iedereen maar het intelligente deel is afkomstig van: Kippfest, John's Broertje, en Voyx, en de geschreven dingen, daar zijn de spullen van degene die het heeft geschreven. Briljante redenatie, eh? De Nekkid Piccies zijn van Kippfest en Marhime, copyright ©Marhime en ©Kippfest, alle copyrights over ehhhh zo'n beetje vanaf '94 totenmet 2006 en verder!Bozetellerpret