De verkiezingen komen er weer aan natuurlijk, met alle kieswijzers van dien. Maar wat nou als u de politiek niet serieus kunt nemen? Wat nou als van de oplossing van de een denkt "HAHAHAHA" maar van de oplossing van de ander ook? Wel; als u politiek niet serieus kunt nemen betekent dat nog niet dat u stemmen niet serieus kan nemen! Welkom! Dus! Bij de kieswijzer die u helpt de politieke partij bij uw gevoel voor humor te vinden! WELKOM BIJ DE ONGELOOFLIJKE KIPPFEST'S KNIJTERENDE FUCK KIESWIJZER 2007!!! Let wel dat niet alle partijen genoemd worden; van overduidelijke grappen als de pedofielenpartij, CDU en SP weet u zelf ook wel hoe hilarisch ze zijn.


Death Rides a Pale horse - Rita Verdonk (Lijst Pim Verdonk)

Zooooooo of de ruiters van de Apocalypse er al zijn is niet bekend maar de merrie van Satan staat reeds te trappelen. Zij is de reden dat intellectueel Nederland tijdens de koffiepauze verontwaardigt discussieert: "Ja ze had Taida er niet uit moeten stemmen, zij was echt de leukste en ze is gewoon veels te hard echt een bitch waarom ze haar in de jury gezet hebben, ze is tegenstrijdig, een lach kan er niet eens vanaf nee ik snap echt niet waarom Taida weggestemd is volgens mij als je een smsje stuurd is het gewoon weggegooid geld!!!"

Komediefactor: Hoog.
Hierop stemmen als je: van lachen houd
Hierop niet stemmen als je: bang bent in het donker


Louisewies van de Laan (D66)

D66 is het geamputeerde been van Nederland. Het jeukt, begint irritant te worden en dan wil je krabben maar dan schrik je op bij het besef dat er niets te krabben valt! Conclusie: FANTOOMPIJN. Omdat deze pijn toch zeer reeel voelt voor de Nederlandse bevolking nemen we de lijsttrekker, Louisewies van de Laan gewoon onder de loep. Wat is zij voor een lijsttrekker?
Zij is zo'n vrouw die je lelijk vind. Probleem is, veel mooier zijn ze niet in die buurt. Je blijft maar naar dat enorme voorhoofd kijken en "nee" schudden, maar je blijft wel kijken! Na een paar maanden walgen en bittere eenzaamheid begin je haar naakt voor te stellen. Je vertelt jezelf dat niemand perfect is, vraagt je af of ze zich scheert van beneden. Haar stem klinkt zoeter nu je eraan gewend bent. Lacht ze nou zo om jou? Vijf uur later liggen jullie naakt naast elkaar in bed en irriteer je je aan het geluid dat haar nagels maken als ze zich krabt. Vijf minuten later is ze dood; gestikt onder het kussen en jij zoekt huilend een overdosis slaapmiddelen.

Komediefactor: MILF
Hierop stemmen als je: MILF!
Hierop niet stemmen als je: MILFFFFF


Rutte (VVD)

Wie?

Komediefactor: He?
Hierop stemmen als je: Wat?
Hierop niet stemmen als je: Wie?!?


Groep Wilders (groep wilders)

Amerika heeft Elvis Presley, wij Pim Fortuijn. Je hebt een aangenaam beeld van "The King" totdat je al die imitators ziet en je jezelf op de kop begint te krabben: "Was hij nou echt zo banaal?". Dan zie je een documentaire over hoe de fans na al die jaren nog zijn dood in ere houden met een tempel vol snuisterijen om te aanbidden en durf je er nooit meer serieus voor uit te komen dat je "The King" goed vond. Groep Wilders: bedankt.

Komediefactor: Leedvermaak
Hierop stemmen als je: houd van "Man bijt hond"
Hierop niet stemmen als je: depressief word van "Man bijt hond"


Jan Peter Balkenenenende (CDA)

Koning Saai had de beste minister president van Nederland ooit kunnen worden. Een vier jaar lange running-gag om bij elke gegeven kans zijn haar in de fik te steken; hem uitnodigen voor talk shows om hem dan elke keer weer te laten verkrachten door een wilde gorilla, dat hij met dat droge stemmetje zou roepen "Oh nee, he, niet weer, jongens we hadden beloofd dat er dit keer geen aap zou zi...AAA! AAAHHH!! AAAAAAAAHKK!"; of bij elke openbare verschijning massale pogingen dat brilletje van zijn snuit te gooien met fruit, proppen, stenen "He, nee he, jongens, niet met stenen AU jongensA U! AU! PARDON! HEE! AU!! WE!!"; Ja ik weet zeker, iedereen had meegedaan, iedereen had gelachen, hij had het werkelijk in zich om het lulletje van het hele volk te worden. Jammer dat zijn Reichsführer SS Piet Heinrich Donner alles moet verpesten door het continue voor hem op te nemen en ons in te dammen met fascistische wetsvoorstellen.

Komediefactor: verreweg het hoogste potentieel
Hierop stemmen als je: bereid bent Donner te wurgen.
Hierop niet stemmen als je: niet bereid bent Donner te wurgen.


Wouter Bos (PvdA)

Het echte gevaar van de pedofielenpartij is natuurlijk Wouter Bos, aangezien hij over een paar maanden al hun punten heeft geassimileerd en diezelfde pedofielenpartij aanvalt met "Wij hebben geleerd van onze fouten, ook de PvdA staat voor kinderporno maar wat doet de pedofielenpartij voor de kansarme allochtoon?"
De kansarme allochtoon ondertussen blijft stemmen omdat ze geen Nederlands kennen en "Pvda" allochtoons is voor "(sappig) Kutje". Een minpuntje van Wouter Bos is dat hij zo irritant is. Hij is het type figuur dat zegt "De goedkoopste tunnel is die van Amsterdam naar Rotterdam, die kost maar 7 euro heen en weer." En als je dan zegt dat die tunnel niet bestaat dan kijkt hij met zo'n irritant bekje en zegt "Ik weet toch wel waar ik door heen heb gereden, of niet soms? Het was 7 euro heen en weer."
En DAT dan heen en weer. AAAAAAARRGHH!!

Komediefactor: je moet geduld hebben; dit is een gladde aal
Hierop stemmen als je: graag mensen wilt ergeren
Hierop niet stemmen als je: een hoge bloeddruk hebt


Jan Marijnissen (Groen links)

Jan Marijnissen is de schattigste van het stel. Hij is zo iemand die roept "Macht aan het proletariaat!!!" en dat je dan glimlacht en hem een knuffel geeft en zegt "Nou vooruit dan, maar voor het donker thuis!"
Bungelend met zijn benen over een steiger, veels te grote boterham met pindakaas tussen z'n knuistjes en stevig doorhappen- Ja, zo zie ik Jan Marijnissen wel in het kabinet zitten. Anders niet, dat is dan weer zijn zwakke punt.


Komediefactor: onschuldig; eventueel Mr. Bean-achtige doorgroeimogelijkheden.
Hierop stemmen als je: die grappige teddyberen uit Starwars: Return of the Jedi ook zooooooooooo leuk vind!
Hierop niet stemmen als je: teddyberen wel dood kunt wurgenTerug naar den index gaan jee

(Voor sommige plaatjes dankbaar gejat uit eigen meesterwerk)


Copyright bij Kippfest, politicologisch genie (C) 2006