OOZ presenteert
(met behulp van de geniale HTML-skills van Kippfest dus u weet wel bij wie u moet wezen als u een briljante website gecodeerd wilt hebben ik doe het zelfs voor een blik cola als ik tijd heb dan ik heb het ook druk met nintendo en, gewoon, random cool zijn, door te hangen op de hoeken van straten enzo, idealiter met een blikje cola, dus u weet, het is voor een goed doel)
PRINS CLAUS SIMULATOR 2023

"Dit is niet meer van deze tijd," waren de wijze woorden van Onkel Ohne Zucker (OOZ) , hoofdschuddend gebracht nadat de Prins Claus Simulator voor de ethische commissie van Kippfest.com werd gebracht (ja wij gaan wel met onze tijd mee).
Kippfest knikte zijn hoofd door een bijna teveel aan begrip. Compassie! Een nieuw aards sentiment.
"Prins Claus is dood," legde OOZ uit, "Hij ziet niks. Hij zit in een kist."

Daar zit geen woord spaans, van wiens koning wij altijd wat hebben geeeerd, bij. Tijd om modern te worden! Het tiktokformaat is Kippfest mee gekomen! Voor "de jeugd" (vette knipoog, wij snappen het allemaal nog wel, wij zijn hip met de tijden). Weten jullie wie Prins Claus is, jongens en meisjes???? Klik hier om op google te googlen!!!

Beweeg je muis duim over het plaatje om de simulatie te starten:

(en ja jajaja dooie mensen trillen niet maar zeg nou zelf, hoe cool is deze truc?? Ik denk dat ik elk plaatje vanaf nu op deze site laat trillen - Kippfest)

To the English Simulater

Copyright OOZ 2023, als je dit officieel op je CV wilt hebben geef maar een gil, yo boi Kippfest is looking out for ya