Kippfest presenteerd:
SPELSPELER™

TADAA. Mijn grootste programmeersucces. KippfAIst is getrained in elk bestaand spel (en weet zichzelf op de een of andere manier automatisch up te daten als er een nieuw spel komt, lijkt bijna wel of dat ding zelfbewust is geworden ha! Nou ja maakt niet uit scheelt mij weer programmeerwerk enzo.

Handleiding:

- Denk aan een spel. Het maakt niet uit welke, KippfAIst is zo geavanceerd dat hij elk bestaand spel tegelijkertijd tegen u speelt.
- Druk op de knop om het spel te starten. KippfAIst zal berekenen wie er gewonnen heeft door alle mogelijke combinaties van zetten, eventuele dobbelsteen en/of kaarten door te nemen en u het eindresultaat presenteren. Dit spaart u en KippfAIst een hoop tijd, die zowieso beter besteed kan worden aan, weet ik veel, uw werk of familie ofzo??? Dat gelanterfanter ook de hele tijd ik zweer, dit internet is de ziekte voor alles en iedereen. Trouwens KippfAIst moet ook werken LAAT HEM MET RUST.Terug naar den index gaan jee

KippfAIst is copyright Kippfest, (C) 2022, uw aars kicken is copyright KippfAIst, (C) 2022. Ben ik nou zo goed in iets ontwikkelen wat zo goed is, of bent u gewoon gemankeerd? Ik begrijp nu dat geestelijk gehandicapten of andere hersenbeschadigingen niet grappig zijn dus sorry in dat geval. Maar die kans is klein, want waarschijnlijk ben ik gewoon op alle fronten beter dan u. Ook sorry voor dat, trouwens, ik heb geleerd dat dat ook niet "grappig" of iets is om "Om te lachen" u kunt daar ook niets aan doen. Ik heb een hoop geleerd sinds 2002!! Klaarrrr!!! Voor INTERNET 2.0!!!!