Het Kippfestiale en Marhimese museum presenteerd:

OUDE DINGEN, DINGEN DIE NIET MEER GRAPPIG ZIJN

Wauw... Wat vliegt de tijd, he? Ja, Kippfest en Marhime vliegen ook... Met de tijd mee. Wauw! Wat zijn wij wijs geworden! En knap! Vooral sexy! Maar ook zo historisch bewust... Zo zat Kippfest op zijn stoel, zo'n grote directeurs stoel, en een stel stagiares kwamen binnen, en zeiden "Wauw hee Meneer de president van Kippfest.com we hebben dit stuk antieke onwijs grappige html gevonden en gerestaureerd door het af te stoffen met van die digitale borstels! Bent u blij??"

Blij... Ik heb ze natuurlijk recht door die directeurskamer geslagen. BLIJ. Ik heb ze bij de strot gegegrepen, en naar ze GESCHREEUWD, gewoon, jongens, DIT KAN ECHT NIET! MEER! Ja snapten ze natuurlijk niet, veel huilen, veel gezeur van de personeelsafdeling over "dingen die in deze tijd niet meer kunnen" ja hee uhhhh dat is precies dus wat ik zei?? Kutstagiares.

Goed, ik bekeek dit dus, ernstig hoofdschuddend, met een traan langzaam lopend over mijn door jaren van intens seksueel zijn gegroefde wang, en ik zei dus echt (echt, Marhime zweert het, tenminste, ik moet het nog vragen, maar ik denk het haast wel) "Nou... Ik kan dus echt niet geloven dat ik dit vroeger grappig vond..."

Maar ja, dat is de vloek van jong zijn, he? Totaal gebrek aan empathie. Toen zag ik een gekwelde man, met een debiliterende ziekte die mensen tot zelfmoord kan drijven, en al wat ik kon denken was "haha, jammer joh, maar ik vind dit grappig."
Nu, met de wijsheid der jaren, is het enige waar ik aan denk: "Ja, heel grappig... Maar wat als ik die ziekte zou krijgen?"

Dat zet dingen wel in perspectief....................

(vul hier een minuut stilte in)

Ok dan nu hop verder met het museumstuk. SHAKE IT, BIBBERPRINS!! Oh en klik hier voor een fatsoenlijke update die echt naar de huidige tijd is opgewaardeerd. Bedankt, OOZ! Fixed it!!
Kippfest presenteert:

De Prins Claus Simulator

Beweeg je muis over het plaatje om de simulatie te starten:

To the English Simulater

Copyright Kippfest (C) 2000 en 2023 (update)


PS: Ik ZEI het toch (geen link maar hierin geplakt want dan bibbert het ook! LACHEN! He behalve als het mij overkomt.)Terug naar den index gaan jee