KippfAIst voor al uw AI wensen


MET HET UITVINDEN VAN een nieuw internet kan een Artificial Intelligence Tool niet uitblijven. Dat hele internet, dat is toch niet voor geen enkel mens meer bij te houden? De sociale media van vandaag de dag zitten in hun doodsstuip, en als het internet ons één ding heeft geleerd, dan is het dat wat daar ook voor in de plaats komt, het alles minstens tien keer kutter en moeilijker moet maken. Nou en dat KAN ik wel, maar WIL ik dat ook? Let op ik ontken niet dat het moet gebeuren he. Het internet MOET kutter en moeilijk, maar ik heb zelf geen zin dat te doen, ik heb het veels te druk met giechelend gore verhalen te pennen. A chaucun son metier!

Dus, daarom, KippfAIst maar ontwikkeld. Het is een AI tool! En echt GIGANTISCH slim, bijna net zo als mijn geslachtsdeel! Qua gigantisch! Niet zozeer slim! Hoewel nog steeds best slim. It knows what it likes, he, snappu? Moet ik het uitleggen? Gigantisch?

"Wow, Kippfest, dat is echt cool," denkt u nu vast, en ik zeg bedankt maar kap gelijk ook beleefd eventuele vragen over "hoe" en "wat" af met een flick en swish van de pols, dat is allemaal niet relevant. Weet u PRECIES waarom een specifiek corona vaccin wel of niet werkt, buiten dat u op feestboek hebt gelezen dat het werkt of niet? Nee. Nou dan, vraag dan ook niet hoe KippfAIst werkt. U leest het toch hier? En het is het resultaat wat telt.

Hier, kijk, met één druk op de knop geeft KippfAIst u een nummer! En niet zomaar een nummer, niet iets wat u heeft bedacht of verzonnen, nee BAM. Een willekeurig nummer, zo recht uit het hoofd van KippfAIst zonder ook maar bijna meer dan minder een MOMENT na te denken:



Fuuucckk!! Dat DOET KippfAIst gewoon! En dan wou u gewoon wetenschappelijke rapporten gaan napluizen over het hoe en waarom, haha, nou, doe dat maar! Terwijl de hele wereld u uitlacht en continue nieuwe nummers aan het genereren is! Tegen de tijd dat u EINDELIJK snapt waarover het gaat zijn jaren voorbij, uw kinderen kennen u niet meer, iedereen mompelt over "die gek" met zijn of haar "onderzoek". U gaat dood aan een pijnlijke ziekte, een leven verloren, terwijl de hele wereld is voortgestampt naar de toekomst, met allerlei fantastische toepassingen gebasseerd op al die prachtige nummers. JAMMER.

Shiiiiiit en als u gemeen bent? Allerlei kutopmerkingen aan het opborrelen in die lompe onbeleefde rotkop van u??? KIPPFAIST, zeg ik dan, zelfverzekerd met mijn armen over elkaar en diep fronsend, "Hack die gek."
Ja en onbeschaamd als u bent denkt u dan "Jajaja d'r wordt hier helegaar NIKS "gehackt" mannetje" en dan zeg ik oh? Oh?? KippfAIst, vraag ik dan, "Licht eens een tipje van de AI sluier op om te bewijzen hoe gehackt die gek is, door, ik noem maar wat, die meneer en of mevrouw (of grote groep blije mensen in een kring rond de computermonitor, jajaja kippfest.com is TERUG! FEEST!! VOOR IEDEREEN!!!) te laten zien dat wij precies weten hoe laat en welke dag het precies is op het moment dat, i dunno, die persoon op de hieronderste knop drukt???"



Precies wat ik dacht. Slik dat koude, ongemakkelijk grote brok in de keel nu maar door.

Goed, dus alles hier is gepowered door KippfAIst. Ik heb zelfs een pagina ontwikkeld waarin u uw intelligentie kan testen door elk denkbaar spel op de wereld te spelen tegen KippfAIst!! Veel plezier, he!!!! DOEI!!!!









Terug naar den index gaan jee